Her finder du noget om den by jeg bor i

Skivum, en by i udkants Danmark

Skivum er en lille landsby beliggende i Vesthimmerlands kommunes aller yderste østlige hjørne og må betegnes som et sted i udkants kommunen, som i øvrigt ligger i udkants Danmark.
Her er dejlige landlige omgivelser med natur og motorvej lige uden for døren så man kan køre i egen bil til Aalborg og Nørresundby på lidt over en halv time.
Byens forsamlingshus og Beboerforeningen er omdrejningspunkt for hvad der sker i byen. Beboerforeningen afholder arrangementer som fællesspisning og Dilettant.
Forsamlingshuset kan lejes til arrangementer og familiefester. 
Men skal man opleve noget særligt må man bevæge sig udenbys.
Man skal have eget transportmiddel, da nærmeste bus afgår fra Vegger 3 km borte. Herfra kan man så tage med bussen til Aalborg eller Aars.
Husene er frygteligt billige herude, men det kræver eget transportmiddel for at komme på arbejde. Ser man imidlertid på huspriserne i forhold til f. eks. Aars vil der i budgettet nemt kunne findes plads til at holde 2 biler for.

Herunder findes links til Skivum og omegn

Her kan du finde artikler, billeder og fortællinger fra 
Skivum   og dens omegn. 

Kan du ikke huske vinteren 2010.
Se billeder fra januar 2010 af  
Skivum i sne  

 

Se luftfoto af Skivum og Vesthimmerland ved at  klikke med musen her

Jeg bor i huset i billedets midte med kvist og altan mod syd. Huset forrest til venstre var i fordums tider byens kæmnerkontor. Bagerst byens tidligere kommuneskole. Den hvide bygning med rødt tag var skolens gymnastiksal, nu byens forsamlingshus. Huset til venstre med sort tag var lærerbolig. Bygningen til højre mellem træerne var selve skolebygningen, hvor der var bolig for 1. læreren i den ene ende. Denne er også i privateje nu.

| Svar

Nyeste kommentarer

19.10 | 09:18

Hej Ebbe. Har ledt lidt efter mine gamle mærker. De har Karmoisinrødt underlag.
mvh. poul

03.09 | 19:28

Hel Poul
Er ved at reetablere gammel uniform og har nogle regimentsmærker fra HSGT som vi benyttede på TMS i Ryvangen.
Kan du oplyse farven på underlaget
Ebbe

19.07 | 18:41

Jeg må se at få startet min station op på 80 meter så vi måske kunne række hinanden.

19.07 | 18:39

Niels. De er arkiveret sammen med andet HSGT materiale. Det kommer sikkert til Telegrafmuseet i Fredericia på et eller andet tidspunkt.